ActiveFloor

 

VisualService Finland Oy vastaa suomessa Tanskalaisen ActiveFloor aktiivilattian maahantuonnista, myynnistä, huollosta ja ylläpidosta.

ActiveFloor lyhyesti

Active Floor koostuu suuresta, interaktiivisesta lattiasta sekä kattoon asennetusta projektorista. Asennuskehikko mahdollistaa kätevän asennuksen. Asenna lattia sinne missä lapset ovat – ja hyödynnä lattiatila täysin.
Lattia innostaa ja motivoi liikkumaan sekä oppimaan, jopa taukojen aikana.

Liikettä ja pelillisyyttä hyödyntäen saat oppilaiden huomion täysin uudella tavalla, keskittyen samalla kunkin oppiaineen tiedollisiin tavoitteisiin.

Active Floor mahdollistaa:

• Yksilöllisen ohjeistamisen


• Oppilaiden motivaatiotason noston


• Tauot perinteisiin tietoaineisiin


• Liikunnan osaksi opetusta luonnollisella tavalla, tiedollisista tavoitteista tinkimättä

ActiveFloor sopii kaikille, varhaiskasvatuksesta vanhainkoteihin. Pelien sisältö on täysin käyttäjän muokattavissa ja kaikki tapahtuu helposti verkkoselaimella, voit siis luoda peleihin sisältöä vaikka mobiililaitteelle kotisohvalta. Kaikki sisältö tallentuu pilvipalveluun ja on käytössäsi heti jokaisella tiliisi liitetyllä laitteistolla.

Laitteisto toimitetaan aina täysin käyttövalmiiksi asennettuna.
Laitteisto toimitetaan kk-maksullisella Leasing-sopimuksella jossa kuukausihinta sisältää täyden tuotetuen, ylläpidon sekä mahdolliset huollot/korjaukset.

Laitteisto on lanseerattu Suomeen Helmikuussa 2016. Ensimmäisenä referenssinä, heti helmikuussa toimitimme kolme laitteistoa Vantaalle. Laitteet toimitettiin Simonkallion, Kanniston sekä Jokivarren kouluihin. Vastaanotto on ollut todella positiivinen. Vantaa on edelläkävijä myös Syksyllä 2016 voimaan tulevan, uuden opetussuunnitelman velvoittamassa digiloikassa. Helsingin sanomat kävi Kanniston koululla tutustumassa Vantaan digiloikkaan ja osana tapahtumaa koulun oppilaat pääsivät esittelemään ActiveFlooria, jonka he ovat hauskasti nimenneet varvastabletiksi. Helsingin sanomien juttu löytyy Helsingin Sanomien verkkosivuilta.

 

Lisätietoja maahantuojalta tai valmistajan tuotesivuilta.

VisualService Finland Oy
p. 010 832 9300 tai sähköpostitse