Ratkaisut kokoustiloihin

Toimiva ja tyylikäs kokoustila toimii vieraillesi yrityksesi käyntikorttina.

Kokoustilat suunnittelusta toteutukseen

Toteutamme kokoustilat, auditoriot ja edustustilat sinua kuunnellen ja tarpeittesi mukaisesti.

Kokoustilan ratkaisuja suunniteltaessa huomioidaan kokoustilan koko ja akustiikka. Kokonaisuuteen lisätään toimivat ja helppokäyttöiset av-ratkaisut, etäyhteydet, valaistus sekä kalusteet.

Meille onnistunut suunnitelma tarkoittaa sitä, että kokoustilaan asennettava esitystekniikka on oikein mitoitettu suhteessa asiakkaan tarpeisiin ja että se on mahdollisimman helppokäyttöinen.

Kokoustilan AV-tekniikka – käyttövalmiiksi asennettuna

Hyvin suunniteltu ja toteutettu kokoustilan AV-järjestelmä säästää rahaa ja hermoja. Oikein valitut ja asennetut laitteet varmistavat, että käyttö on helppoa ja nopeaa.

Olemme rakentaneet AV-tekniikkaa kokoustiloihin sekä pienille, muutaman hengen yrityksille sekä isoille kansallisille yrityksille. Autamme mielellämme myös sinun yritystäsi. Laitetaan kokoustilan AV-järjestelmät yhdessä kuntoon.

Tarvitsimme neukkariimme toimintavarman ja helppokäyttöisen videoneuvotteluratkaisun. VisualService tarjosi tarpeisiimme soveltuvan paketin ja asennustyökin saatiin sovittua jo parin päivän päähän. Pöydällä aiemmin ollut näyttö siirrettiin asennustyön yhteydessä siististi seinälle ja johdotkin katosivat kokonaan näkyvistä. Kuva ja ääni kulkee nyt hienosti molempiin suuntiin.

Pasi Miettinen

toimitusjohtaja

Zeroten Oy

Valikko