Infonäyttöratkaisut

Infonäyttö on helppo, joustava ja monipuolinen tiedotuskanava.

Info-TV/infonäyttö yrityksen tiedotuskanava

Infonäyttö mahdollistaa erittäin helposti hallittavan tiedotuskanavan  yrityksen tiedottamiseen ja markkinointiin. Infonäyttöratkaisu voidaan rakentaa henkilökunnalle ja asiakkaille tiedottamiseen, ja se voidaan räätälöidä kulloistenkin tarpeiden mukaan.

Yksinkertaisimmillaan info-TV:ssä voidaan tiedottaa vaikka neuvotteluhuoneen varaustilanteesta, julkisten kulkuneuvojen aikatauluista tai asiakkaille suunnatuista tarjoustuotteista. Mahdollisuudet ovat rajattomat ja aina räätälöitävissä tarpeiden mukaisesti.

Helppo ja joustava sisällönhallinta

Tarjoamme infonäyttöratkaisuja, joiden sisällönhallinta on erittäin helppoa ja joustavaa. Selainpohjaista sisällönhallintaa voit hallinnoida mistä vain tietokoneellasi tai vaikka älypuhelimella.

Haluttu informaatio saadaan hetkessä näkymään valituissa sijainneissa ja näytöissä. Koulutamme henkilöstönne järjestelmän käyttöön ja tarvittaessa voimme myös hallinnoida sisältöjä. Tarjoamme myös infonäyttöjen sisällöntuotantoa yhteistyössä mainos- ja viestintätoimisto Zeroten Oy:n kanssa.

Useassa yksikössä ja eri puolilla Eurooppaa toimiessamme, sisäinen tiedonkulku voi olla haastavaa. Otimme käyttöömme infonäytöt kaikkiin yksiköihimme, jotta voimme välittää kaikille yksiköillemme ja työntekijöillemme ajantasaista informaatiota helposti ja nopeasti. VisualService suoritti laiteasennukset ja käyttöönoton erittäin ammattitaitoisesti ja järjestelmän käyttö on ollut vaivatonta. Infonäytöt tiedonvälityskanavana ovat saaneet paljon kiitosta henkilökunnaltamme.

Rauli Yrjänä

kehityspäällikkö

FSP Finnish Steel Painting Oy

Valikko