Etäneuvotteluratkaisut

Toimivat etäneuvotteluratkaisut kasvattavat suosiotaan.

Etäyhteyksistä hyötyvät kaiken kokoiset yritykset

Etäneuvottelutilan suunnittelu alkaa tarvekartoituksesta. Suunnittelussa otetaan huomioon käyttötarpeet eli se, kuinka monelle hengelle tila on tarkoitettu, ja yhteensopivuus nykyiseen IT-ympäristöön.

Etäneuvottelujärjestelmän helppokäyttöisyys ja toimintavarmuus ovat toimivan järjestelmän perusta. Koemme onnistuneemme neuvottelutilan toteutuksessa, kun asiakas pystyy hallitsemaan laitteita ilman kirjallisia käyttöohjeita.

Tarjoamme nykyaikaiset etäneuvotteluratkaisut

Sujuvan etätyön merkitys kasvaa jatkuvasti. Tarjoamme tarpeisiin soveltuvat välineet etäneuvotteluihin ja otamme huomioon yhteensopivuuden nykyiseen IT-ympäristöösi. Suunnittelemme ja toteutamme modernit, kustannustehokkaat ja juuri sinun tarpeisiisi räätälöidyt etäneuvotteluratkaisut – asennusta sekä huolto- ja ylläpitopalveluja unohtamatta.

Yksinkertaisimmillaan pienryhmien neuvotteluratkaisu koostuu kamera-kaiutinjärjestelmästä. Ammattimainen videoneuvottelu syntyy yhdistämällä teräväpiirtoinen videokuva ja laadukas kaiutinpuhelimen ääni.

Microsoft Teams -neuvotteluratkaisut

Teams -neuvotteluratkaisujen avulla työryhmät voivat keskustella, jakaa tiedostoja ja näyttöjä ja esitellä ideoitaan. Toimivalla ja helppokäyttöisellä videoneuvotteluratkaisulla teet kokouksistasi sujuvia, tuottavia ja miellyttäviä.

Palvelu ei katkea asennukseen

Visual Service huolehtii neuvotteluratkaisuistanne myös asennustyön jälkeen. Ylläpitopalvelumme varmistamme, että asentamamme ratkaisut ja laitteet toimivat ja ovat ajantasaiset.

Helppo ylläpitosopimus

Ylläpitopalvelumme avulla varmistatte, että käytössänne on aina teknisesti toimivat ja helppokäyttöiset neuvotteluratkaisut. Näin säästätte aikaa ja rahaa. Ylläpitosopimus ja sijaislaitteet nopealla palvelulla varmistavat, että työt voivat jatkua jouhevasti.

Tarvitsimme neukkareihimme käyttäjäystävälliset videoneuvotteluratkaisut. VisualServicen kautta saimme meidän käyttöön sopivat ratkaisut vaivattomasti ja nopealla aikataululla. Asennukset ja opastukset tapahtuivat sovitusti ja asennusten aikana korjaantui muutama vanhakin käyttöongelma.

Merja Ala-Kauppila

Talous- ja henkilöstöpäällikkö

Medialiitto

Valikko